Drift-och nätverkstekniker

_I8A0414_Tomas Ärlemo_övriga färg_900px_I8A0420_Tomas Ärlemo_övriga färg_900px_I8A0474_Tomas Ärlemo_övriga färg_900px

Visionera är ett innovativt mjukvaruföretag i Stockholm som utvecklar verksamhetsstödssystem för alla typer av branscher. Visionera har en omfattande erfarenhet av att effektivisera företag och dess interna processer genom olika former av it-produkter, support och rådgivning. Visionera är idag en ledande aktör inom molnbaserade tjänster men erbjuder även serverinstallerade licenser och konsulttjänster i anslutning till sin tjänste- och produktportfölj.

Din roll

I din roll som drift och nätverkstekniker är du ansvarig för kundinförandeprojekt samt för driften av våra molntjänster. Du hanterar all kontakt med underleverantörerna till molntjänsterna. I rollen ingår även third line support för att hjälpa kunder med mer komplexa ärenden. I och med att rollen har ett brett ansvarsområde kommer du även att arbeta med versionshantering, monitorering och applikationsövervakning.

I ditt dagliga arbete arbetar du med engagerade utvecklare och supporttekniker inom företaget. Du sätter upp och konfigurerar servrar/miljöer, arbetar nära utvecklingsteamet med Continous Integration, handhar Release Management, tuning samt felsöker. Visioneras kunder använder både Linux- och Windowsservrar och plattformen är java/tomcat.

För att lyckas i rollen

Som person är det viktigt att du är framåt och tycker om att vara en nyckelperson. Du brinner för drift och tekniska lösningar. Du ser alla fördelar med att arbeta i ett mindre företag med korta beslutsvägar och du har en drivkraft att vilja utveckla företaget till att bli ännu bättre.

Visionera söker dig som:
    • Har en bredd inom drift och nät
    • Arbetat med både Windows och Linux servrar
    • Har erfarenhet av att själv bygga upp nät och serverlösningar
    • Arbetat med brandväggar, virtualisering och molnlösningar
    • Har erfarenhet av konfiguration, hantering av virtuella servrar samt VMware uppskattas
    • Har en relevant utbildning inom drift och nät. Certifieringar inom området är ett plus

Vi erbjuder dig

På Visionera har vi höga mål och stora hjärtan. Vi tror på att arbeta hårt med en balans till vår fritid och att ha roligt på jobbet. Hos oss är du alltid nära till ett beslut och vi har alltid stora saker på gång. Våra kunder finns över hela världen och bidrar till vår stimulerande företagskultur. Visionera är i en expansiv fas och växer organiskt kontinuerligt. Om du vill vara med på en spännande resa och gillar en miljö fylld med innovation, energi och utmaningar då är Visionera platsen för dig.

Ansökan och kontakt

Vi samarbetar med Wise IT i denna rekrytering. För att ansöka till tjänsten, maila din CV till jonas.larsson@wiseit.se. För frågor kontakta Jonas Larsson, 076-0001864. Intervjuer sker löpande.