Senior Javautvecklare

_I8A0414_Tomas Ärlemo_övriga färg_900px_I8A0420_Tomas Ärlemo_övriga färg_900px_I8A0474_Tomas Ärlemo_övriga färg_900px

Visionera är ett innovativt mjukvaruföretag i Stockholm som utvecklar verksamhetsstödssystem som passar alla typer av branscher. Visionera är idag en ledande aktör inom molnbaserade tjänster men erbjuder även serverinstallerade licenser och konsulttjänster i anslutning till sin tjänste- och produktportfölj. Visionera spänner globalt och har kunder i över 50 länder och har fler än 5000 användare.

Din roll som senior Javautvecklare

Just nu söker vi en senior Javautvecklare till vårt Stockholmsbaserade team. Vi söker dig som kan arbeta i hela applikationsstacken men som föredrar att arbeta på serversidan, då detta blir ditt primära arbetsområde. För oss är det viktigt att våra utvecklare känner sig stimulerade och utmanade, därför anpassar vi gärna rollen efter dina önskemål och erfarenheter. Vi är ett agilt team med releaser varje vecka, därför är det viktigt att du trivs med det agila arbetssättet.

Din profil

  • Eftergymnasial utbildning.
  • Förmåga att uttrycka sig väl i både svenska och engelska i tal och skrift.
  • Minst 4 års erfarenhet av server-side Javautveckling.
  • Tidigare arbetat med SQL-databaser, gärna MySQL eller MS SQL.
  • Erfarenhet av att utveckla webbaserade applikationer, samt kunskaper inom JavaScript/HTML/CSS.
  • Meriterande tekniker är Velocity, Struts, Tomcat, EXT JS och IntelliJ IDEA.

Som en av våra utvecklare arbetar du främst med vidareutveckling av vårt flaggskepp - verksamhetsstödssystemet VisionFlow. Våra kunder kan välja en enkel set-up eller konfigurera upp systemet väldigt avancerat. VisionFlow anpassas efter olika verksamheters egna sätt att jobba och systemet vidareutvecklas kontinuerligt. De stora möjligheterna med VisionFlow gör att det finns mycket funktionalitet och därför kräver utvecklingen av systemet ofta nytänkande. Som utvecklare hos oss blir det aldrig tråkigt!

Vi är ett litet bolag med passionerade utvecklare, där kraven kommer direkt från våra kunder. Vi söker därför dig som är ansvarstagande och prestigelös, med förmåga att ta egna initiativ och som är självgående. Vi erbjuder en lättrörlig miljö med högt i tak och möjlighet till stor påverkan -- både när det gäller arbetsprocesser och teknikval.

Vi erbjuder dig

På Visionera har vi höga mål och stora hjärtan. Vi tror på att arbeta hårt med en balans till vår fritid och att ha roligt på jobbet. Hos oss är du alltid nära till ett beslut och vi har alltid stora saker på gång. Våra kunder finns över hela världen och bidrar till vår stimulerande företagskultur. Visionera är i en expansiv fas och växer organiskt kontinuerligt. Om du vill vara med på en spännande resa och gillar en miljö fylld med innovation, energi och utmaningar då är Visionera platsen för dig.

Ansökan och kontakt

Passar du in på ovanstående profil som senior Javautvecklare, tveka inte att ansöka redan idag då ansökningar och intervjuer hanteras löpande.

Vi samarbetar med Snille Bemanning i denna rekrytering. För att ansöka till tjänsten, maila Emma Mattsson, emma@snillebemanning.se.  Har du frågor eller vill tipsa om en vass kandidat för rollen ring Emma på 072-9779933.